Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Hát azért a múlt heti próbaidőszakhoz képest jelentősen visszavettek mindenből, főleg a drop %-ot tekerhették le a srácok kb. 0-ra.
Múlt héten 25-ös szintig vittem el a karit, tele voltam sárga cuccokkal, most pedig már 26-os vagyok és 2 azaz kettő db sárga cucc esett eddig összesen. A táskám sem telik meg olyan gyorsan, sőt, sokszor a kovácshoz alig kell mennem beolvasztani ezt azt.
Maga a játékmenet viszont élvezetes kicsit poe, kicsit diablo, az act-ek is változatosak - legalábbis eddig. Tennivaló akad kismillió, szóval a játék nem rossz, meglátjuk hosszabb távon mennyire akarja a pénzem. Valami minimális összeget esetleg hajlandó lennék beletolni, de most még nem látom ennek sem értelmét. Ha körvonalazódik az endgame és látszik, hogy pénznyelő, akkor viszont tuti kuka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus A15 gaming laptop rtx4050 512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest