Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
whisky71
tag
Nahát, ahogy tegnap ígértem...
Múlt héten rendeltem a GearBest-ről, feketét, EU-stock-ból. Tegnap hozta is a GLS.
A teszt alapján jóra számítottam, de még jobban tetszik, mint remélni mertem. Nagyon egyben van, teljesen minőségi az összeszerelés, kellemes kézben tartani. A hozzá adott tok is jó, passzentos, rendesen lehet kezelni a gombokat. A töltő, az USB-kábel és a füles viszont fehér. És ugye van plusz egy fólia a dobozban. (Ezt nem fogom használni, mert a tempered glass-ra esküszöm. Azt eBay-en rendeltem, ha megjött, írok róla, hogy jó-e.)
Nekem márciusi 5.1 volt rajta, gondoltam, mielőtt belakom, frissítem. OTÁ-n nem lehetett, maradt a flash. Itt kezdődött egy kb. másfél órás orális futam, de végül sikerült. (Még egyszer köszi, Meggyi!) Utána még OTÁ-n frissített egyet.
Az első benyomások alapján nagyon jó vétel volt. A kijelző szuper, jól szól fülessel - általában egy kb. nyolc éves Panasonic-ot használok, "agybadugósat" -, SSLauncher van fent, azzal semmi röcögés, akadás, böngészésnél (Firefox) úgyszintén. A mostani, azaz előző telefonom (MT6735-ös, 4 mag, 2/16 GB), bizony rendesen szaggatott a Mozillában. Na ez nem.
A GPS-t még nem próbáltam, a wifi működik, nem dobálja a jelet. Amivel szívok, az az ujjlenyomat olvasó. Ritkán old fel elsőre, de ez nem a készülék hibája, hanem az enyém. (Hogy honnan tudom? Egyre többször megy egyből.)
És az akksi... Mit is mondhatnék? Ma reggel fél hétkor szedtem le a töltőről, most 63%-on van. A display 3 óra 5 percet ment, több, mint egy órát telefonáltam, a wifi folyamatosan be van kapcsolva, kb. 2,5 órán át zenét hallgattam fűnyírás közben bluetooth fülessel. Nekem ez bőven elég.
Az AVG (nem a free) két app miatt nyavalygott, az egyik a "Search Service", a másik a "com.android.snap". (És nem nyitnék vitát, hogy kell-e vírusirtó android alá, én paranoiás vagyok.)
Nekem nagyon megérte az eddigi tapasztalatok alapján, remélem nem lesz vele gond.
Hát ennyi, így egy nap után. Bocs, ha kicsit hosszú voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- YouTube
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001