- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
robertkill #665 üzenetére
ne erőltesd ezt. akinek van véleménye, mondja el egyszer, higgadtan, konstruktívan. ugye nem arról akarsz meggyőzni mindenkit, hogy az volna a jó, ha mindenki huszonötször írná le a véleményét? úgyhogy ne csinálj úgy, mintha bárki el akarna hallgattatni. illetve ha sokáig csinálod, szerintem mások is kérni fogják
-
válasz
robertkill #662 üzenetére
Nem értem,hogy mit kell akadékoskodni. Már évek óta folyik az új HA készítése,finomítgatása. Én az elejétől kezdve nyomon követtem a fejleményeket,segítettem a munkában,bugokat is kerestem,elmondtam a véleményemet,1x.
Ha valami nem tetszett leírtam,de nem erőltettem. Véleményem szerint nagyon jó lett az Új HA ,meg kell csupán szokni.Ha nem a borító szerint ítélnél,hanem elkezdenéd használni,rájönnél hogy sokkal funkcionálisabb,használhatóbb,mint az elöregedett előző HA.Én gratulálok minden embernek ,aki részt vett a munkában,a végeredmény szép lett,részemről elégedett vagyok. Köszönöm,hogy dolgoztatok rajta.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest