- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
tolgyesi007 #5877 üzenetére
Nem te adtad és sajnos az admin olyan, hogy nem tudom megmondani, hogy ki.
-
válasz
joefasalasso #5878 üzenetére
Sajnos nincs ilyen és egyelőre nem is hiszem, hogy lesz.
-
-
-
válasz
FirstTripla #5628 üzenetére
Igen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Márkito #5014 üzenetére
Az mitől van hogy értékelni szerettem volna valakit , ő elfogadta a kérést azonban én mégsem tudtam értékelni, továbbra is csak az szerepelt ott hogy kezdeményeztem az értékelést.
Bug.Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez.
-
-
-
-
-
-
-
Vállalt garanciaidőn túli meghibásodás esetén miért engedélyezitek a negatív (vagy egyáltalán bármilyen) értékelés kiosztását?
Mindenkinek lehetősége van értékelni a másikat üzletelés után, ez nincs időhöz kötve.(*)Utólagosan milyen módon biztosítjátok a(z íly módon) jogtalanul kiosztott negatív értékelés eltávolítását?
Ott a jelentés link minden értékelés mellett.Miért nem értesül az eladó az ilyen módon indított értékelés folyamatáról és megtörténtéről?
Nincs lefejlesztve ilyesmi, az adatlapodon láthatod, de 99%, hogy formálisan is tudja az ilyesmit az üzletfelétől.Miért az ártatlanságot és nem a bűnösséget kell bizonyítani ilyen esetekben amennyiben az eladó feltételezhetően jóhiszeműen járt el az adásvétel során?
Ezt így nem értem, nem kell senkinek semmit bizonyítani, értékelik egymást a felek és kész.Hogy valami vidámabb dolgot is mondjak: folyamatban van az egész apró visszaportolása hozzánk, ezzel párhuzamosan egyszerűbb, világosabb és igazságosabb lesz az értékelés is. (* ez lehet hogy időhöz lesz kötve)
-
-
-
-
-
-
válasz
VinoRosso #4691 üzenetére
Csak a kiemelteknek van RSS-e, pl. ez a hardveré.
-
válasz
corevalue #4689 üzenetére
Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.
Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez (a spam mappát mindig nézd meg, ha mégsem).
Egyéb funkciókkal (felhasználó jelentése, hirdetés jelentése) nem fogod tudni, ezért kérlek a fentit használd, köszönöm!
-
-
válasz
Alteran-IT #4680 üzenetére
Van rá szabály, szoktunk kérni / figyelmeztetni érte.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Filmgyűjtés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest