Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
randras
veterán
Valahogy most jobbak a színek tényleg. Belevetem magam hamarosan.
Hibának belefér, hogy tetű lassú?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Eladói szempontból. Mint köztudott, rászálltak a kisemberekre, és onnantól kezdve, hogy a rendszerbe integrálva lesz egy központi összesített értékelő rendszer, magával hozza majd, hogy itt is feltűnnek. De akkor ne itt beszéljünk erről, törölj ki nyugodtan, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz sing1ep1ayer #368 üzenetére
Azért reméljük, az új HA nem lesz tele annyi buggal, mint pl. az általad Istenített Vatera.
-
randras
veterán
A lapcsalád többi oldalán a jobb oldali hasábba való integráció csak átmenetileg szünetel?
-
randras
veterán
válasz sing1ep1ayer #1168 üzenetére
Ott is csalnak mint a szemét ennek ellenére, nem dőlnék be neki.
-
randras
veterán
Ha valaki rányom, hogy megvett tőlem valamit, én meg a "Ha félreértés történt..." linkre kattintok, nem is tud értékelni?
-
randras
veterán
Ez most nem kötekedés volt, komolyan érdekel hogy gondoltátok.
A mindkét fél által megerősített tranzakciókból származó értékelések bekerülhetnének a név alá, és a részletezéshez is, a másik fél által meg nem erősítettek viszont csak a részletezőben jelennének meg, feltüntetve, hogy vannak általa meg nem erősített tranzakciók is. Nyilván ha azok negatívak, egy jövőbeli másik üzletfél számára ez gyanúra adhatna okot.
Esetleg a meg nem erősített tranzakciókból származó értékelések válhatnának automatikusan megerősítetté 30 nap után, ezzel lehetőséget biztosítva az egyik fél számára feltehetően rossz szájízzel záródó tranzakciók során adódott problémák megoldására. Tehermentesítené ez azt a topikot is, ahol a haladékokat osztják a csalást elkövető tagok számára a rendezésre, sőt, sokkal inkább rá lenne mindkét fél kényszerítve az együttműködésre, persze csak ha tényleg van ereje egy (4) negatívnak az adott tag számára.
Gondolom az elsőt könnyebb megvalósítani, a másik viszont hosszú távon jövedelmezőbb lenne nektek, és a felhasználóknak is.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Na igen, de ha úgy lenne, ahogy írtam, a két esetből legalább az egyik le lenne védve.
(Első, ha átverek valakit, és nem engedem értékelni, második pedig hogy olyan értékel, aki nem is vett tőlem semmit, csak stat rontási célzattal teszi.)
A kettő közül pont az első a valószínűbb, és arra megoldást is adna, amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Visszatérve az értékelésekre: azt átgondoltátok, hogy egy eladó egy hirdetését csak egyszer értékelheti vevő?
-
randras
veterán
Az normális dolog, hogy privátot és e-mail-t is kapok a Hardveraprós történésekről? Nekem elég lenne az egyik is. Inkább az e-mail.
-
randras
veterán
Miért nem tudom meghosszabbítani ezt a lassan két éve futó hirdetést?
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #2794 üzenetére
Várom a jobb szót a becsületkasszára.
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #2809 üzenetére
Jó, és most jobb, hogy tudsz szavakon lovagolni, meg sárt dobálni? Ha évente egyszer át kell esnünk ezen, akkor legyen, de nyugtass meg, hogy azért tudsz aludni éjszaka.
A szövegből az ingyenességet pedig TE VETETTED KI.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Ti tudtok fizetni PayPal-lal? Nekem nem megy.
-
randras
veterán
Sikerült kiemelnem az egyik hirdetésem (azt most inkább le sem írom hogy...), de a két kérvényezett kiemelésből csak egy került rá, ilyenkor mivan?
-
randras
veterán
válasz Bjørgersson #3102 üzenetére
Ennek nem így kellene mennie, PayU-t használok másik számlák kifizetésére is, azok is azonnal jóváíródnak.
-
randras
veterán
Jó lett a design egyszerűsítés! Kicsit talán túl egyszerű is lett, de határozottan jobb.
A kedvencek box ikonjai fehér háttér előtt nekem túl sötétek, a footer sáv pedig kimaradt a redesign-ból, szerintem pótolandó, illetve talán a hirdetések címe lehetne normál weight, esetleg világosabb (sötét szürke pl.) A hirdetésfeladás link sajnos nem elég hangsúlyos, illetve a jobb oldali boxok kaphatnának valami bordert, belső pöttyözöttet pl., mint a hirdetés-címek elválasztói. A kereső csoportok (li) hasábjai talán hasonlóképp.
Remélem nem kapja fel senki a vizet, hogy megint design kötekedés van, ezeket max. 5 perc beállítani, és megnézni, hogy hat szerintem megérné.
-
randras
veterán
Ha saját hirdetésemhez szeretnék moderációt, de nem találom a Jelentés gombot (mert az enyém), mit tudok tenni?
-
randras
veterán
Egy moderátor kérésemre átsorolta a hirdetésemet másik csoportba. Ennek hatására a szövegben lévő linkek nyitótagjei (BBCode?) valós HTML nyitótagekké váltak, ezzel linkké alakítva a teljes szöveget az első hibás ponttól.
-
randras
veterán
Értékelésekkel kapcsolatos dolgokról 2 e-mailt is kapok: egyet direktben, egyet privátban (amiről kapok e-mail-t).
Magáról arról, hogy ki és mivel, mikor értékelt, meg nem. Ez nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Ez valami vicc?
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest