- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
No, akkor még egy észrevétel.
Az eladó oldalánál a "Szövegesen is értékelték " résznél, az értékelő tagok neve alatt szerepelhetne zárójelben, hogy milyen rangúak, mint, ahogy szokott is lenni. Azért gondolom, hogy nem ártana, mert hallottam már, hogy vannak azért csalók, akik beregisztrálnak kismillió nick-kel, hogy ezáltal növelje az értékelését. Én pl. meg szoktam nézi, hogy milyen rangú vevői is voltak, kik is értékelték az adott eladót, és ha csupa újonc szerepel, akkor az kicsit furcsa (főleg, ha sok, pár napos reggel rendelkezik).
Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest