Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
proximus
üzenetére
Úristen!
Megtalálta. Beléptem grafikusan, xterm-ből (húú miket tudok, szinte büszke vagyok magamra
) nyomtam egy ''modprobe ne''-t (amire az előbb nem szövegelt vissza) és már ott is van az UHU vezérlőpultban az eth0
(Írja is rá hogy ACCTON TECH. CORP.) Beállítottam az IP-t, átjárót, DNS-t, és máris megy a net is
(Tényleg, mindjárt írok egy üzit onnan is örömömben
) Már csak az a kérdés hogy akkor mi az az ''ipv4'' <inaktív> (gondolom a TCP/IP v4 protokoll, de mit keres a hálókártyáknál?
), mit állítsak be neki IPcímnek (
), és hogy most minden rendszerindítás után ezt végig kell majd csinálni? Gondolom nem. Tehát: hogy lehet automatizálni? 
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) nyomtam egy ''modprobe ne''-t (amire az előbb nem szövegelt vissza) és már ott is van az UHU vezérlőpultban az eth0
(Írja is rá hogy ACCTON TECH. CORP.) Beállítottam az IP-t, átjárót, DNS-t, és máris megy a net is
) Már csak az a kérdés hogy akkor mi az az ''ipv4'' <inaktív> (gondolom a TCP/IP v4 protokoll, de mit keres a hálókártyáknál?
), mit állítsak be neki IPcímnek (