Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
reefeer
tag
Megy (a desktop)!
kicsit se rosz ugy kb 6 óra után mi

amugy igazad van most vesaba modba raktam és igy hajlandó végre elindulni... korábban volt minden ati radeon vga stb.
A probléma megoldása a következő volt: sokadjára ujra telepítettem immár vesával és 800*600 és 16 bittel ez volt a nyerő kobináció amugy a ''linux vezérő pultjába'' nem tudom a pontos elnevezédt de mivel kb 4 percig volt elöttem az egész szóval ez talán érthető ott sokféle beállítást kipróbáltam de csak vesával volt hajlando a több variációnál nem jött ki a színes képernyő ami megmutatja ohgy kéremszépen ez a négyzet itt a 640*480 a 800*600 st stb egészen 1280*1024ig
ja viszont egy problémám akad a monitorra a képet a videjo kártya 16:9be rakja ki ezt ugy kell elképzelni hogy van alul és felül egy fekete csik pont mint a 16:9 filmeknél. Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- BMW topik
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs