- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Aktív témák
-
rii
nagyúr
............''Sztem is segíteni kéne neki amiben csak lehet''.......
bocs, de sztem nagyon is segitett aki tudott....
nekem eddig is volt LINUXom, de csak ugy hobbi szinten.... most hogy fent vagyok a neten, a LINUX használatának statisztikai adatát is növelni tudom 1el, ha LINUX alól netezek... nekem mongyuk kell egy korrekt C# forditó is, ami magyon hadilábopn áll .... majd keresek
au UHU meg sztem igen hogy nagyon jó egy rendcer lett....éppen azé fagyizhat le a LINUX ha lefagy, mert le kell mennie arra a szintre, ahol a vindoz van, szal hogy ö talál ki mindent helyetted .... mert a vindozt titkárnöknek irták....
aki pedig beirta hogy ''kit-kat'' legfeljebb arra volt büszke, hogy nem kezdett el azonnal sirni, hanem leült a LINUX elé, és lehet hogy 20-jára, de begyürte a rencert..... pedig akkor még biztos RAWRITE-al kellett megcsinálni 3-4 boot floppy-t .... szerintem !!!! tegyük hozzá hogy SZERINTEM
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kutya topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD FX
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest