Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
............''Sztem is segíteni kéne neki amiben csak lehet''.......
bocs, de sztem nagyon is segitett aki tudott....
nekem eddig is volt LINUXom, de csak ugy hobbi szinten.... most hogy fent vagyok a neten, a LINUX használatának statisztikai adatát is növelni tudom 1el, ha LINUX alól netezek... nekem mongyuk kell egy korrekt C# forditó is, ami magyon hadilábopn áll .... majd keresek
au UHU meg sztem igen hogy nagyon jó egy rendcer lett....éppen azé fagyizhat le a LINUX ha lefagy, mert le kell mennie arra a szintre, ahol a vindoz van, szal hogy ö talál ki mindent helyetted .... mert a vindozt titkárnöknek irták....
aki pedig beirta hogy ''kit-kat'' legfeljebb arra volt büszke, hogy nem kezdett el azonnal sirni, hanem leült a LINUX elé, és lehet hogy 20-jára, de begyürte a rencert..... pedig akkor még biztos RAWRITE-al kellett megcsinálni 3-4 boot floppy-t .... szerintem !!!! tegyük hozzá hogy SZERINTEM
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vicces képek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest