Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
levélküldésnél meg kell adnom a kapcsolathoz tartzó logint és a jelszót.
egyébként azt csináltam, hogy beirtam a relay.vnet.hu helyett, hogy localhost és valahogy elindult a levél a másik fiokomba. és persze meg is érkezett
/ha valami ökörséget irtam légyszi ne röhögjetek ki
/
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
De azt nem a szolgáltató küldi? Mármint hogy mi a DNS-szerver címe.
Mert lásd (#703), ez már egyszer működött, azóta meg csak modemcsere volt.
Viszont most kibabráltam magammal, mert a melóhelyen vagyok nem tudok linuxozni, viszont majd este jól kipróbálom, amit itt összeírkáltok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Köszi a segítséget.
1. Linux alaprendszeren azt értem ami nem jó semmire, csak tudok menni a könyvtárak között, meg tudok új csomagokat telepíteni. Mert kicsi vinyóm van, és nem akarom olyan cuccokkal tömni, ami nem is kell nekem.
2. MC: Midnight Commander? Ha jól emlékszem valami ilyenről hallotam egyszer. De hogyan kellene telepíteni utólag?
3. A ''man mount''-ot már én is megtaláltam valahogy, csak aztán nem volt türelmem elolvasni, emlékeim szerint valami 900 sor volt vagy mennyi...
Nem tudná valaki röviden leírni a paraméterek lehetséges értékeit, és jelentőségüket/jelentésüket? Köszi
4. A kérdés akkor továbbra is áll: hogyan kell utólag csomagokat telepíteni UHU-ban?
Thanx mindenkinek aki majdan válaszol
-
Cathfaern
nagyúr
1. Én nem ilyen paranccsal néztem, hanem a Gnome monitorozó eszközével. Ott pedig az volt, hogy foglalt memória 45x MB

2. Ugyebár az UHU-t úgy ''hirdetik'', hogy ezt állítgatás nélkül is lehet gond nélkül használni=>az ''egyszerű'' userek is menni fog...Btw Mandrake 9.1 alatt KDE-vel, minden csicsa bekapcsolva, és jóval gyorsabb, mint a default UHU...(ugyanazon a gépen) -
up
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul az UHU még gyors gépen is lassú....