Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Cathfaern #793 üzenetére
passz. saját gépemen feltettem, felbontást felraktam picit (windows alatt birja a cucc), aztán azóta nem jön be. (esetleg 5letek?)
ezenkívül iptables-el netet osztok egy másik gépen, igazán nincs vele gond, csak lassu (500mhz amd k6-2), bár ritka az hogy bármit is csinálni akarok vele (amikor igen, rendszerint nem sikerül)
amugy abszolut lama vagyok linux ügyileg. itt kérdezhetek tök lamaságokat UHUval kapcsolatban? esetleg próbáljak meg valami más disztribet magamnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest