- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Cathfaern #795 üzenetére
Susebol is van magyar, amugy annyira nem zavar az se ha angol (a winem is az most). inkább a kezelhetősége lenne a szempont (és hogy minél több minden menjen grafikus felületről)
konkrét problema: akarok itthon játszani adatbázisszerverrel. fogom letöltöm MySQL (erröl hallottam itt a forumon) a netosztó gépre RPM csomagban. ráklik, csomagkezelö bejön, klikk telepitésre. kiirja error. kiikszelem a függőségek ellenőrzését (apropó ez mi?), akkor végigmegy (legalábbis ugy tünik, ir vagy 1-1,5 oldalt abba a logba ott oldalt), és akkor sehol se találok semmit. konzolba bepötyögöm h. mysql, és kiirja h. ilyen nincs.
másik: sikerült feltennem magamhoz egy Operát (ez se ment 1.re, itt is ki kellett húzni a csomagkezelöben egy csomó mindent - köztük ezt a függőségellenőrzést). OK felmegy. konzolba bepötyög Opera és jó. na ezek után hogy lehet pl. ikont csinálni belöle (melyik fájl az indito? mert a könyvtárat már elvileg megtaláltam) -
bdav
őstag
válasz
Cathfaern #793 üzenetére
passz. saját gépemen feltettem, felbontást felraktam picit (windows alatt birja a cucc), aztán azóta nem jön be. (esetleg 5letek?)
ezenkívül iptables-el netet osztok egy másik gépen, igazán nincs vele gond, csak lassu (500mhz amd k6-2), bár ritka az hogy bármit is csinálni akarok vele (amikor igen, rendszerint nem sikerül)
amugy abszolut lama vagyok linux ügyileg. itt kérdezhetek tök lamaságokat UHUval kapcsolatban? esetleg próbáljak meg valami más disztribet magamnak? -
bdav
őstag
Sorry ha volt már, de most nincs kedvem végigolvasni mind a 600 hozzászólást:
Van ez az UHU-linux tűzfal verzóban fent az oldalukon. Ez mire jó / miben különbözik a sima változattól (azt észrevettem, hogy nagyon kicsi. ezexerint sok mindent kipakoltak belőle)? Internet-megosztó gépre szeretném felrakni, amugy linuxban kezdö vagyok. Egyszerűbb ez mint a full változattal szenvedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest