Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Susebol is van magyar, amugy annyira nem zavar az se ha angol (a winem is az most). inkább a kezelhetősége lenne a szempont (és hogy minél több minden menjen grafikus felületről)
konkrét problema: akarok itthon játszani adatbázisszerverrel. fogom letöltöm MySQL (erröl hallottam itt a forumon) a netosztó gépre RPM csomagban. ráklik, csomagkezelö bejön, klikk telepitésre. kiirja error. kiikszelem a függőségek ellenőrzését (apropó ez mi?), akkor végigmegy (legalábbis ugy tünik, ir vagy 1-1,5 oldalt abba a logba ott oldalt), és akkor sehol se találok semmit. konzolba bepötyögöm h. mysql, és kiirja h. ilyen nincs.
másik: sikerült feltennem magamhoz egy Operát (ez se ment 1.re, itt is ki kellett húzni a csomagkezelöben egy csomó mindent - köztük ezt a függőségellenőrzést). OK felmegy. konzolba bepötyög Opera és jó. na ezek után hogy lehet pl. ikont csinálni belöle (melyik fájl az indito? mert a könyvtárat már elvileg megtaláltam) -
bdav
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
passz. saját gépemen feltettem, felbontást felraktam picit (windows alatt birja a cucc), aztán azóta nem jön be. (esetleg 5letek?)
ezenkívül iptables-el netet osztok egy másik gépen, igazán nincs vele gond, csak lassu (500mhz amd k6-2), bár ritka az hogy bármit is csinálni akarok vele (amikor igen, rendszerint nem sikerül
)
amugy abszolut lama vagyok linux ügyileg. itt kérdezhetek tök lamaságokat UHUval kapcsolatban? esetleg próbáljak meg valami más disztribet magamnak? -
bdav
őstag
Sorry ha volt már, de most nincs kedvem végigolvasni mind a 600 hozzászólást:
Van ez az UHU-linux tűzfal verzóban fent az oldalukon. Ez mire jó / miben különbözik a sima változattól (azt észrevettem, hogy nagyon kicsi. ezexerint sok mindent kipakoltak belőle)? Internet-megosztó gépre szeretném felrakni, amugy linuxban kezdö vagyok. Egyszerűbb ez mint a full változattal szenvedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- JBL STAGE 2 9634
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Harmadszori próbálkozásra már az egér is működött