- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
annak idején én is felraktam már egy uhu linuxot de sajna kerek 3 orát müködött utána ujrainditás után valami grab error al elszált.
mivel életemben 1* láttam linuxot akkor azt se tudtam mit csináljak vele(egyébként is elég nehézkesen ismertem ki magam)
a kérdésem. meg merjek e kockáztatni megint egys uhu felinstalálást de most nem mint önnáló oprendszer hanem mint 2. egy xp prof mellé.
és ezt hogy tegyem meg?(hogy tugyak választani a 2 oprendszer között) ha 2 ms van fent akkor ok boot.ini be mindent be tudok álítani. ez érvényes lesz linuxra is? vagy a linus saját ''boot.ini'' je fog ienkor müködni?
szal mit hogy tegyek ehez kérek segítséget
(mellesleg ha 2 xp van fent és az egyik már nem kell, akkor csak simán törlöm a meghajtorol és a boot.ini böl? vagy valami spec eljárása van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest