Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
annak idején én is felraktam már egy uhu linuxot de sajna kerek 3 orát müködött utána ujrainditás után valami grab error al elszált.
mivel életemben 1* láttam linuxot akkor azt se tudtam mit csináljak vele(egyébként is elég nehézkesen ismertem ki magam)
a kérdésem. meg merjek e kockáztatni megint egys uhu felinstalálást de most nem mint önnáló oprendszer hanem mint 2. egy xp prof mellé.
és ezt hogy tegyem meg?(hogy tugyak választani a 2 oprendszer között) ha 2 ms van fent akkor ok boot.ini be mindent be tudok álítani. ez érvényes lesz linuxra is? vagy a linus saját ''boot.ini'' je fog ienkor müködni?
szal mit hogy tegyek ehez kérek segítséget
(mellesleg ha 2 xp van fent és az egyik már nem kell, akkor csak simán törlöm a meghajtorol és a boot.ini böl? vagy valami spec eljárása van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Parfüm topik
- BMW topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest