Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
annak idején én is felraktam már egy uhu linuxot de sajna kerek 3 orát müködött utána ujrainditás után valami grab error al elszált.
mivel életemben 1* láttam linuxot akkor azt se tudtam mit csináljak vele(egyébként is elég nehézkesen ismertem ki magam)
a kérdésem. meg merjek e kockáztatni megint egys uhu felinstalálást de most nem mint önnáló oprendszer hanem mint 2. egy xp prof mellé.
és ezt hogy tegyem meg?(hogy tugyak választani a 2 oprendszer között) ha 2 ms van fent akkor ok boot.ini be mindent be tudok álítani. ez érvényes lesz linuxra is? vagy a linus saját ''boot.ini'' je fog ienkor müködni?
szal mit hogy tegyek ehez kérek segítséget
(mellesleg ha 2 xp van fent és az egyik már nem kell, akkor csak simán törlöm a meghajtorol és a boot.ini böl? vagy valami spec eljárása van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest