- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
annak idején én is felraktam már egy uhu linuxot de sajna kerek 3 orát müködött utána ujrainditás után valami grab error al elszált.
mivel életemben 1* láttam linuxot akkor azt se tudtam mit csináljak vele(egyébként is elég nehézkesen ismertem ki magam)
a kérdésem. meg merjek e kockáztatni megint egys uhu felinstalálást de most nem mint önnáló oprendszer hanem mint 2. egy xp prof mellé.
és ezt hogy tegyem meg?(hogy tugyak választani a 2 oprendszer között) ha 2 ms van fent akkor ok boot.ini be mindent be tudok álítani. ez érvényes lesz linuxra is? vagy a linus saját ''boot.ini'' je fog ienkor müködni?
szal mit hogy tegyek ehez kérek segítséget
(mellesleg ha 2 xp van fent és az egyik már nem kell, akkor csak simán törlöm a meghajtorol és a boot.ini böl? vagy valami spec eljárása van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Renault, Dacia topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- 2025 - Íme a 35. héten megjelenő játékok listája
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest