Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
viny
tag
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, hátha...
A helyzet az hogy tegnap feltettem életem első Linuxát (UHU 1.2), hiper kezdő vagyok. Meg is lepődtem, minden tök jól műxik
, csak egy gond van: nincs net
. Át kellene maszkolnom a MAC címemet hogy legyen. Sajana ''ipconfig''-om nincs, sem a ''man'', sem a ''help'', sem az ''info'' nem ismeri (''... command not found...''), pedig az összes csomagot felraktam amit kínált telepítés alatt.
Valakinek vann vmi tippje hogy hol tudnám még átírni a fizikai címemet UHU alatt???Minden ötletet nagyon köszönök előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest