Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap este 1 órát próbálkoztam beállítani. Sikertelenül. Így gondoltam, hogy leszedem az 1.2es verziót. Most jön lefelé. És amúgy eszembe jutott, hogy az előző konfigommal se ment
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
Utolsó kérdés: pl: videókarinak nem kell drivert felrakni, jó az amit a Linux felrak magának? Sorry a kérdésekért, csak nagyon láma vagyok (egyenlőre
)
Üdv: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
)