- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
tordaitibi #41076 üzenetére
Idézd már be légy szíves, hogy szerinted melyik mondatomban kezdtem el "fennhangon szidni" a Linuxot vagy akár a Windowst.
Egy szóval sem írtam le, hogy ez os hiba lenne, pláne nem fröcsögve, úgyhogy nem teljesen értem ezt a kioktató stílust.
Egyébként ezt a gyors rendszerindítás témát ennyire részletesen nem vágtam, úgyhogy köszönöm, hogy leírtad. Eddig úgy tudtam, ha pl. hibernálom a rendszert, akkor csak a rendszer vinyó marad felcsatolva, a többi nem. Ezért is írtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy nem rendszer vinyóról van szó, de ezek szerint akkor az összes korábban felcsatolt adatlemezre igaz.
A történetről egyébként annyit, hogy a problémás HDD legutoljára (~1éve) egy ismerősömnél volt és fogalmam sincs ő mit csinált vele, be volt-e kapcsolva a gyors rendszerindítás vagy sem. Most Ubuntu alatt szerettem volna használni a vinyót, de az említett problémába ütköztem és nem volt egyértelmű, hogy miért kapok vissza fájlrendszer hibát. Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, de szívesen fogadom a többiek visszajelzését is, ha más szerint is "szidkozódtam" és/vagy "fröcsögtem".
lev258
Fentebb leírtam a vinyó történetét, hogy nem az én Winem zárolta a lemezt. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez esetben elég annyit csinálnom, hogy felcsatolom a saját Winem alá és kikapcsolt gyorsindítás mellett, normál leállítás után veszem ki a gépből és teszem át az Ubuntus PC -be? Azért gondolnám, mert saját win alatt tudok írni rá, viszont azóta nem tettem vissza az Ubuntus PC -be, mióta kipróbáltam a saját Winem alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honda topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest