Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keef_Lee

őstag

válasz spammer #23765 üzenetére

Köszönöm a segítséged... A megadott úton haladtam egy darabig sikerrel, aztán a konkrét feladatnál:Hogy én mekkorát szenvedtem ezzel a crontab-bal.
    Már virtualboxban egy Mint-tel is próbálgattam a crontab-ot, mert nem akart működni a felvétel.
    Aztán kiderült, hogy a fix tv streamje nem működik elég gyakran. (Most sem éppen.) De hibaüzenet nem jött, viszont mivel az ffmpeg valamiért tovább futott a háttérben utána már semmit sem akart. Csak most jöttem rá 3 nap után erre. (Próbáltam másik streammel, de azokból 2 másodperc után leáll a felvétel.) Most csak simán a suspend van a parancsfájlban, hogy azt kipróbáljam, de nincs semmi hatása. Nem kér jelszót, nem alszik el, nincs hibaüzenet.
    Azt hiszem ebbe a script készítésbe bele kellene merülnöm és biztos, hogy itt is meg lehet oldani valahogy (mint régen dosban), hogy error esetén ugorjon a végére, meg esetleg kérjen be paramétert, hogy mennyi ideig vegye fel vagy valami...
    Már gondolkodtam hogy a corntabnak a létrehozott fájlját is szerkesztem más módszerrel, de azt sem találom, hogy hová teszi, így csak a saját editorával (-e kapcsoló) csinálom most.

Új hozzászólás Aktív témák