Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

válasz Foose #15961 üzenetére

válogasd ki a dolgaidat. vagy rakd akár egy olyan mappába a gyökérben amit mindig fel fogsz ismerni. utána mindent törölj. és végül már tényleg azt a disztrót tedd fel amelyiknek tetszik a felülete. én követni sem tudom, hogy miért van ez a kavarás a felületekkel. az lejött hogy valamelyik már tetszik. na azt a disztrót tedd fel amelyikben az az alapértelmezett. és utána ne telepitgess felületet, mert csak kavarás lesz belőle. ez anno nagyon ment. én is sokat szórakoztam velük, de újabban nekem is mindig csak a probléma volt ebből. én unityzek. nekem az tökéletesen bevált, ergo ubuntu.
    ha kde kell kubuntu, ha ...

ha megvan a rendszered végre, majd telepits egy virtualboxot és azzal próbálgasd a disztrókat. akkor az alap rendszered nem cseszed szét. nem is kell a particiokkal bajlódni. és ha már egy másik rendszert nagyon megkivántál, gondold át még 100x és csak akkor telepitsd fel :C

szerintem xfce azért van mert azt is felraktad a gépre a xubuntuval. csak a xubuntuban az xfce rá van szabva a disztrókészitők izlésére. azaz az alap xfce felület is elérhető a testreszabott mellett. ugy emlékszem, hogy bejelentkezésnél mindig az utolsó felületet ajálja fel először. az xfce lehetőség elfér szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák