- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válogasd ki a dolgaidat. vagy rakd akár egy olyan mappába a gyökérben amit mindig fel fogsz ismerni. utána mindent törölj. és végül már tényleg azt a disztrót tedd fel amelyiknek tetszik a felülete. én követni sem tudom, hogy miért van ez a kavarás a felületekkel. az lejött hogy valamelyik már tetszik. na azt a disztrót tedd fel amelyikben az az alapértelmezett. és utána ne telepitgess felületet, mert csak kavarás lesz belőle. ez anno nagyon ment. én is sokat szórakoztam velük, de újabban nekem is mindig csak a probléma volt ebből. én unityzek. nekem az tökéletesen bevált, ergo ubuntu.
ha kde kell kubuntu, ha ...ha megvan a rendszered végre, majd telepits egy virtualboxot és azzal próbálgasd a disztrókat. akkor az alap rendszered nem cseszed szét. nem is kell a particiokkal bajlódni. és ha már egy másik rendszert nagyon megkivántál, gondold át még 100x és csak akkor telepitsd fel
szerintem xfce azért van mert azt is felraktad a gépre a xubuntuval. csak a xubuntuban az xfce rá van szabva a disztrókészitők izlésére. azaz az alap xfce felület is elérhető a testreszabott mellett. ugy emlékszem, hogy bejelentkezésnél mindig az utolsó felületet ajálja fel először. az xfce lehetőség elfér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged