Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

válasz Kendek #15109 üzenetére

Hat ja, a legacy statuszt mar windows-on is megtapasztaltam egy ideje, gyakorlatilag evek ota nem adtak ki hozza uj drivert (pedig mintha azt igertek volna, hogy negyedevente azert lesz egy - na mind1).

Szoval azt mondod, hogy nem is tudnek fglrx-et telepiteni ha akarnek sem?
    Hm, tenyleg ugy latom, hogy igy van, konkretan az a gond, hogy XServer-bol 1.12 felettit nem tamogat az AMD [link], ezert ujabb Ubuntu-kon halott dolog. Na mindegy, igy akkor legalabb nem kell filoznom rajta, hogy mit hasznaljak, mert nincs is valasztas :)

Annyira nem szoktam sok jatekkal jatszani mondjuk ugy sem. Ami meg erdekes lehet, az hardveres videogyorsitas kerdese. Eddig ami videokat probaltam, azt jol vitte az alap lejatszo (es van VLC, XBMC is), de azt mondjuk nem tudom, hogy tudnak-e hardveres gyorsitast hasznalni (ez fugghet ugye a gpu drivertol is) vagy procibol, izombol nyomjak le.

Hat, L4D2 pont nem megy annyira jol meg, de beallitasokkal meg szorakozok majd azert.
    CS:S-sel pl tudtam multizni a windows-os ismerosokkel is. Vajon az osszes steam jatek megy cross-platform multiban? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés