Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Beri
addikt
Azért az egyáltalán nem tesztelés és az egy oprendszeren tesztelés között van egy kis különbség

Persze, én is nagyon jól tudom, hogy csak az biztos, amit az ember saját maga mér, tesztel, stb. Viszont az adott applet hibátlanul működik windows alatt. Innentől nem a programozó sara, ha más oprendszerrel gázos.Csak hogy ON is legyek: régebben játszottam ubi-tűzróka párossal ezt a játékot, nem volt probléma. Valamit elszabhattak oracle-ék, mert az applet nem változott (megnéztem).
-
Beri
addikt
Ezzel teljes mértékben egyet értek. Vannak különbségek egyes böngészők, oprendszerek között. Viszont nem a programozó feladata tesztelni minden oprendszeren, minden böngészővel, hanem az oracle-nek kéne megoldania, hogy a keretrendszerben az applet ugyanúgy fusson minden platformon, ugyanis ezért alkották a javát.
body007: A följebb leírtakat ajánlom figyelmedbe.
-
Beri
addikt
válasz
body007
üzenetére
Most komolyan, programoztál már java-ban?
mi a fenéért nem megy egyik oldalon, a másikon meg igen?
Azért, mert a környezet hulladék, amiben fut (nem, nem a böngésző).De legalább a kezdeti kérdésemre választ kaptam. Másnak is ugyanúgy nem nyílik meg, tehát a probléma nem az én készülékemben van

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi