- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Deathjay^
tag
lehet, hogy megint hülyesége fogok kérdezni, de ehhez a Beryl-hez milyen konfog kell? Több memó kell neki vagy inkább jobb videókártya vagy proci? Esteleg mind három? Csak kiváncsi vagyok, hogy majd a Dell Inspiron 6400-as notin mennyire tudom madj kihasználni az effekteket?
-
Deathjay^
tag
Sziasztok.
Pár napja hallottam az Ubunturól. Le is töltöttem a live CD-jét. Negyon tetszett még úgy is, hogy pár lehetőség nem volt elérhető. Mivel laptop vásárlása előtt állok és nem lesz rajat op rendszer, ezért azt gondoltam, hogy rárakom az Ubuntut. Az lenne a kérdés, hogy Ubuntu is támogatja az Intel Speedstepet? Vagy bonyolultabb beállítani, hogy visszaszabályozza magát alacsonyabb feszre és sebességre.
bocsi, hoyg ennyire béna vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest