Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
body007
üzenetére
Hát, lényegében ilyet szeretnék. Még nem használok Ubuntut, de lecserélem hamarosan a D630-amat egy régebbi Toshibára (Celeron M 1,5GHz, 2x512DDR, 40GB vinyó), és Ubuntura gondoltam (esetleg Xubuntu), de ez fontos lenne. Amikre konkrétan gondoltam:
-dock ezzel a progival (tehát mappáknak shortcut, kikapcs/standby-ra szintén)
-óra, dátum
-rendszerhasználat
-media playerhez "távirányító" -
Psychonaut
veterán
Üdv!
Ubuntuhoz van a windowsos RainMeterhez hasonló, egyszerűen testreszabható system monitor program? (de fontos, hogy ne csak rendszeradatokat tudjon mutatni, hanem mint a RainMeter, lehesse vele időt, dátumot kifejezni, különböző parancsokat [pl: shutdown] beleírni)
-
Psychonaut
veterán
Hogy tudom a Helyek/Dokumentumok (vagy Zenék, Képek, Videók) elérési útját módosítani (10.04)? Át akarom rakni őket másik (adat) parícióra, de jobbklikkre is megnyitja őket, így nem tudom a shortcut célját megváltoztatni. Emlékeim szerint 9.04-ben még context menüt hoztt ki jobbklikkre...
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani
üzenetére
Rendszerkarbantartó Windowsra sem kell, csak user ellen. Ha nem csinálsz hülyeségeket, nincs rá szükséged.
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani
üzenetére
Pl. csomagkezelőből.
aMSN Plus!Nem vagyok nagy Linux guru, ezeket emlékezetből mondom. De a Google tényleg jó barátod, pl.: Katt
SZERK: Linuxra nem kell vírusirtó.
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani
üzenetére
MSN: Pidgin alapértelmezettként, de aMSN is közkedvelt.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
body007
üzenetére
De hogy rakjam oda, ha egyszer nem tudom, hogy hol a program .exe (nem tudom Linux alatt mi a kiterjsztés) fájlja?

Ikonokat köszi.
Cairo Dock oldala meg ezt írja: "Unfortunately all ATI and many Intel cards don't support the OpenGL v2 as well as Nvidia cards (it seems to be resolved for Intel cards on Ubuntu Karmic / Fedora 12). "
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Gyors kérdés: Cairo Dockot hogy lehet berakni Startupba, hogy rendszer indulásakor induljon ez is? Illetve OpenGL-t támogatja-e egy Intel GMA4500MHD?Esetleg ha egy Linux-guru dobna egy privit MSN-címével, azt nagyon megköszönném!
SZERK: +1 Cairo Dock kérdés: hogy lehet plusz ikonokat hozzáadni? Illetv a metódus megvan, csak nem tudom, hova telepítette pl. az Amarokot (hol a "Program Files"?
)
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest