Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
szaby_gyerek
üzenetére
dpkg --list | grep *amitakarsz*
-
Atapi
senior tag
válasz
szaby_gyerek
üzenetére
dpkg --get-selections, de szerintem ebből nehezebb kihámozni, mivel bővebb lista... futó folyamatok között szerepelnie kell a szervernek ha fut, szerintem nyálazd át jobban a listát. én mondjuk top-pal nem szoktam folyamatokat keresni, ps -A kimenetével jobban boldogulok. név alapján szerintem vpn vagy pptp tag esélyes a folyamatnévben, de ha kell, egyenként bogarászd végig, hogy mi micsoda, annyira azért nincs sok..
-
Atapi
senior tag
válasz
szaby_gyerek
üzenetére
ha már nem akarod használni, akkor talán a legjobb ha eltávolítod a szervert a szokásos apt-get remove <csomag> módon. így a beállításai megmaradnak, ha később esetleg visszaraknád. hogy milyen szerver fut pontosan a gépeden, azt meg neked illene tudnod. ha nem tudod, akkor pl futó folyamatok alapján ki lehet sakkozni.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest