Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
Hali!
Készítettem egy rendszermentést, majd kipróbáltam az Xorg frissítését. Gép újraindít és sajnos sötét képernyő fogad. A háttérben elvileg minden Ok, mert a bejelentkezési szignált lejátsz csak nincs kép. Tehát így a mentett állapotot sem tudom visszaállítani, mert nem látom, hogy mit csiálok. Nos, mit csináljak!?

Póbáltam egy live rendszert elindítani, de az sajna nem látja a telepített programokat. -
Geller72
veterán
Az érdekes, hogy 10.04 LTS-en nekem itthon kiválóan megy a wifi. De pl Lubuntu 11.04 alatt megy ugyan, de valami ritka lassú. Annyira, hogy frissíteni sem tudok. Próbából felraktam más OS-t ugyanerre a gépre, és hibátlanul működik a wifi része. Ezt most konkrétan én sem tudom hova tenni.
-
-
n0_gAboR
őstag
Jaa...
System > Preferences > Appearance > Theme
Itt katt a 'Customize' gombra majd az 'Icons' fulre.
Itt tudsz ikontémár választani.Ha ujat akarsz feltenni, akkor tolts le egyet a www.gnome-look.org-ról, majd tömörítsd ki és a könyvtárat tedd be a '.icons' rejtett mappába a home könyvtáradba. Ezután már választható lesz, hogyha jól csináltad.
Ugyanígy kell eljárni a GTK és a Metacity témákkal is, csak azokat a '.themes' mappába kell tenni.
Rejtett mappák mutatását a filekezelő View menupontjaban tudod bekapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.