Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
doktordrog
aktív tag
Ehhez már nem nagyon tudok hozzászólni.
Itt látok valami beállításokat
Itt meg olyanokat, akiknek szintén nem megy
De igazából így neten keresztül ennyit tudtam

-
doktordrog
aktív tag
válasz
derossi
üzenetére
Én a helyedben elindítanám liveként az ubuntut, és megnézném, hogy működik -e rajta , ami kell, vagy mi az, ami nem megy.
Meglepne, ha a hangkártyád nem menne. Hálókareszhoz lehet, h kell egy kisebb bütykölés.
De egyébként azt hallottam, h még laptopra nem elég jó az ubuntu, mert nincs rendesen megoldva az energiagazdálkodás.
-
doktordrog
aktív tag
Why not make the program support multi source downloads?
LinuxDC++ won't support this until win DC++ does. And no, we won't switch to StrongDC++'s core or to some other random DC++ mod's core.Nem nagyon szoktam dc-ni, de nekem az agyamra megy, ha valaki így tölt tőlem

Ha megszoktad valamelyiket, akkor meg használd wine-vel. Nem hinném, hogy dc-k gondot okoznának neki.
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest