Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

- 

n0_gAboR őstag válasz  Klemens

üzenetére Klemens

üzenetéreRaadasul ugy hogy a Nokia nemreg felvasarolta a Trolltech-et, aminek a fo termeke a Qt keresztplatformos toolkit (amiben a KDE, Skype, Opera, Mathematica, stb...) es a raepulo Qtopia mobil platform ami ugye linux alapu. Sokak (koztuk en is) nagyon orulnenek egy pcsuite-nak Linuxra - Mac verzio mar van  
- 

n0_gAboR őstag válasz  Klemens

üzenetére Klemens

üzenetéreSzerintem felejtsd el a pcsuite+wine kombot, tuti nem fog menni. 
 WINE fo profilja hogy Office es par elterjed alkalmazas (mint pl Photoshop) menjen. Rendszerkozeli cuccok (driverek) nem fognak menni.Van 1-2 nyilt forrasu program/driver ami tamogat telefonokat linux alatt azokkal kell probalkozni. Esetleg leirhatnad hogy neked milyen telefonod van. 
- 

- 

DiVaD senior tag válasz  Klemens

üzenetére Klemens

üzenetéreMiutan felraktad az ubuntut, abban van egy "Synaptic csomagkezelo" nevu menupont. Ott ha rakeresel a wine szora egybol kidobja es telepited akkor utana hasznalhatod. Legalabbis En igy csinaltam. 
 De ha melyebb infok kellenek, akkor szerintem varjal meg egy tapasztalt felhasznalot, mert nekem szombat ota van fent. 2mag: sajnos nincs 2 magos rendszer itthon, ezert nem tudom elmondani, de szvsz igen. Jatekrol sincs infom, de tudtommal nem 100%os a wine. Meg van egy masik win emulator is a Cedega, de az tudtommal fizetos elvileg. Hat igy ennyit tudtam segiteni. 
 Ha hulyeseget irtam, akkor sorry. 
- 

DiVaD senior tag válasz  Klemens

üzenetére Klemens

üzenetérewine 
 Csomagkezeloben megtalalod. Persze nem 100%os, de 1 probat meger.
 (felraktam es semmi beallitas nelkul elinditottam pl. a TCt, de ha beallitanam az atit gondolom szebb lenne... ) )
Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)