Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
.mf
veterán
Esetleg még az is lehet (én is szívtam egy kört vele, újraformáztam-újrakreáltam, úgy is, utána rákerestem), hogy 10.10-nél a syslinux mappában a syslinux.config fájlban törölni kell az egyik sor elejéről az "ui" szót.
Amúgy másnak is lassú a "perzisztens usb live-cd"? Nálam még mintha a cd-nél is lassabb lenne, pedig ez egy sokkal alacsonyabb elérési idejű és gyorsabb eszköz.
-
Hát, ennyiből aztán nem lehet megmondani. De úgy általánosságban:
- A BIOS nem képes az USB-ről való bootolásra.
- Az elkészített pendrive hibás, nem képes bootolni.
- Nem tudod, hogy mit kell kiválasztani, hogy a pendrive-ról bootoljon a rendszer.
- A pendrive jó és a róla való bootolás megy, de az Ubuntu bugosan működik a gépeiden, nem képes betölteni a rendszert.
- Ezekből egyszerre több is.
Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest