Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Én próbáltam múltkor, de nem érdemes telepíteni, mert nem működik teljesen jól. Közben átálltam Exaile-re, annak frankó a hangja, ajánlom neked is.

Amúgy jobb egérgomb Nautilusban a fájlra -> Tulajdonságok -> Jogosultságok -> Fájl végrehajtásának engedélyezése programkénthez pipa.
-
A Moonlightot kellene letölteni és kipróbálni, de a legújabb Silverlightos tartalmakkal még nem boldogul. Mondjuk most az előzetes verziót linkeltem, az az elérhető legfrissebb kiadás, ha azzal sem megy az amit szeretnél, akkor sajnos várni kell.
(#27472) .mf: szerintem egyszerűbb, ha kikapcsolod azt a szigorú energiatakarékoskodást. A merevlemezgyártó weboldaláról lelehet tölteni DOS-os alkalmazást amivel lehet állítani, de persze a hdparmal is megoldható a dolog Ubuntu alatt (főleg, hogy egy újraindítás után a beállítás gyakran resetelődik ilyen merevlemezeknél).
Az Advanced Power Managementet kikapcsolni a következő paranccsal lehet:sudo hdparm -B 255 /dev/sda
Mást is lehet még állítani a program segítségével, ami még érdekes lehet sebesség szempontjából az az Acoustic Management. A legnagyobb sebességet a következő beállítás nyújtja:
sudo hdparm -M 254 /dev/sda
Egyébként nekem így 81,6 bekapcsolva töltött nap után a parkolózónába lépő ciklusok száma 654.

Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest