Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem:
k3b-vel próbáltam cd-t írni. Két dvd író van a gépben (lásd adataim). Felismeri őket rendesen, program elindul.
De amint elindítanék bármilyen másolást, CSONTRA fagy a rendszer. Olyan szinten, hogy egérkurzor is lefagy, se konzol, se ctrl+alt+bckspace, semmi, csak reset
Keresgéltem mindenütt, ahol lehetett, de csak azt találtam, hogy sok embernek van hasonló problémája, megoldást viszont nem találtam rá
userként indítottam, még megnézem rootként is, de nem hinném, hogy ez megoldaná...
más nem tapasztalt hasonlót??
Szerk: még valami.
hétvégi frissítések letöltése után a legújabb kernellel, ami frissítéskor lejött, nem megy az X. valami probléma van, és ezzel kapcsolatban ezt találtam:
''Az Ubuntu 6.10-ben most hétvégén történt kernelfrissítés kavarodásokat okozott, a probléma ismert, a vga meghajtók, pl. nvidia driver nem frissült, és nem is frissül kézi frissítéskor sem.
A megoldás, a régi kernel használata pár napig, a probléma megoldásáig, illetve Alberto Milone honlapjáról (www.albertomilone.com) az envy nevű program telepítése az ott leírt instrukciók alapján, majd annak segítségével az nvidia driver telepítés végrehajtása.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest