Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Látom félre beszélünk egymásnak .
Felül feszelés nem egyenlő felül áramozással... Igen felülfeszelni lehet de még, hogy ezt irtam is de azt is, hogy egy hardvernek a rendszerinformációt olvassa ki egy driver és attól (specifikáció) nem fog eltérni max nagyon useráltal megbuherált helyzetben és ugy unix kernel nem ilyen abban minden hardver gyári adatokkal van futtatva nem véletlen (unix driver nem akarja elvenni a gariját egy eszköznek...) frekiről nem is tudom mikor volt szó... De a freki is gyári adatokon marad unix kernel által.
Egy eszköz i(u) fgv-ré beszélsz én meg feszgenerátorrol... Egy eszköz i(u) fgv-t ugyanugy nem tudod változtatni (nem lesz egy dioda exponenciálisból hirtelen lineáris viselkedésű) mint egy feszgenerátoron a kimenő áram mennyiségét. Ezt is leírtam egy feszgenerátor mindig pont annyi áramot fog áthajtani egy cmos áramkörön ammenyi annak az áramkörnek az ellenállása. Ha sok akkor kevés áramot de a fesz ugyan akkora, ha kevés az ohm akkor nagyon sok áramot aminek maximum a tápegység áramkorláta szab korlátot.
Tehát az hogy softveresen én egy cmos áramkörnek megmondjam, hogy 1.2A vegyen fel 5V az szerény nézeteim szerint még mindig lehetetlen mer neki csak azt mondhatom meg hogy 5V vagy 4.5V legyen a feszültég ami essen rá (azt se neki mondom meg hanem a programozható tápellátó áramköreinek). Különben kb 4-5 hete kaptam 4-est egy mikroelektronika tervezés nevű fő szakirányos tárgyam ZH-jára tehát valamelyest értek ehhez a témához hidd el. -
miaoumaoi
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Felül lehet feszelni, csak mi értelme lenne, ha alapjáraton is elketyeg. Csak akkor van értelme, ha növelni akarjuk a frekvenciát, de akkor nagyobb hűtésre is szükség van. Te és aag nem erről beszéltetek. Megfőni nem fog a proci, csak hamarább lemerül, és fölöslegesen terheli környezetet, pl. hő, zaj, stb. Szerintem zárjátok le ezt a vitát.
-
MacCaine
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Mi a konkrét probléma azzal a hsz-el?
Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látom félre beszélünk egymásnak .