Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Esetleg próbáld ki a Linux Mintet.
Én azt (LXDE) raktam most fel Ubuntu helyett. Történt ugyanis, hogy van egy főként netezésre használt gép anyámnál, amiben egy HT-s Pentium4 2.6 van, 1 giga rammal.
Eddig Ubuntu volt rajta, 10.10. Gondoltam felrakom a 12.04-et, tekintve, hogy lejár a 10.10 frissítése.
Csalódtam - ismét -, főként ezt a Unityt nem bírom megszokni, hiába próbálgattam már 11.04 óta VM-en, de emelett olyan érzésem IS volt, mintha egy p3-ra cserélték volna a gépet, belassult, az 1 giga ramból 600-700 kellett a gnome desktopnak (és ez nem a cachelt érték, hanem a tényleges használat). Ég veled Unity, gondoltam kipróbálom anélkül, csomagkezelőből felraktam a Lubuntu desktopot, de még azzal is lassúnak éreztem a gépet, bár a helyzet jobb volt.
Így próbáltam ki a Linux Mintet, annak is az lxde változatát, ami az Ubi 11.10 alapjaira épül. Ezzel újra olyan lett a gép, mint az Ubuntu 10.10 alatt: gyors és használható, az 1 giga ramból ténylegesen 200 megát használ.
-
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Google Pixel topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Revolut
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest