- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Aktív témák
-
válasz
Dead Zone
üzenetére
Őszintén szólva az átlag infós sem Mac OS-hez, sem Linuxhoz nem ért. És általában hülyének is néznek, ha közlöm, hogy hova mehet a winnyóz
(De azt eltaláltad, hogy az egyik szakmám az infós mérnök
) (Ja, és néha jól jönne, ha tudnék hegeszteni
)De még ha értenék is az Avast Linux verziójához (nem használom), nem tudom, hogy valaki más gépé mit ír ki (elég sok hibalehetőség van egy bármilyen operációs rendszeren is)..

(Amúgy én sem vagyok olyan hű de otthon Linuxon, pedig már sok éve használom, de nem mondanám, hogy nagyon értenék hozzá.) -
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(De azt eltaláltad, hogy az egyik szakmám az infós mérnök
) (Ja, és néha jól jönne, ha tudnék hegeszteni