Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Aktív témák
-
Egyébként még valami a kis Windowsos ömlengéshez, hogy az mennyire egyszerű és könnyen kezelhető. Most azt érzed, hogy a Wines rendszer ilyen baromi jó, értesz mindent, katt-katt megy ahogy kell. De abba már nem éled bele magad, hogy egy teljesen kezdő számára ezek a dolgok sem olyan egyértelműek, ugyanúgy meg kell tanulnia a dolgok működését, a rendszer használatát.
Én ugyanígy lehetek az Ubuntuval, hiszen jól átlátom, számomra könnyű kezelni, egyszerű és élvezetes a használata. De amíg ide eljutottam addig én is olvastam, tanultam, megértettem és elsajátítottam. Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akkor ellehet jutni arra a felhasználói szintre, mikor már egy apró probléma nem lesz az többé.
Az Ubuntunak meg ahogy felróvod a negatívumait, ugyanúgy tedd meg azt a másik, referencia rendszereddel is. Százszor ellett már mondva, hogy ha nem megy jól az Ubuntu, nem megy rajta semmi olyan ami számodra fontos, akkor használd a Windowst, amin pedig megy minden. De nem, ezt nem teszed meg, csak szidod tovább az Ubit. És miért teszed ezt? Pontosan azért, mert neked a Windows sem felel meg. Az mindegy, hogy mi az oka neki, a lényeg, hogy nem tudod használni azt sem úgy ahogy szeretnéd. Ebből is látszik, hogy tökéletes operációs rendszer nincs, a csodára pedig hiába vársz. Vagy elfogadod a Linuxos világ filozófiáját vagy nem, de megváltoztatni nem tudod akárhogyan is ellenedre van.
Aktív témák
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest