Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
fontos a választás szabadsága (ezért választottam kde-t jelenleg inkább
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).
régebben rá sem bírtam nézni a kde-re, a kinézete, a felépítése mind taszított, de amióta a gnome-shell nem megy rendesen semmilyen debian alapú rendszeren (megy, csak bugos), a unity meg olyan, amilyen, inkább átszoktam erre, mert sokkal könnyebben tudom vele végezni a napi rutinomat. csak oldanák már meg a 11.10-ben, hogy menjen valamelyik input method (ibus, uim, scim...)
Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).