Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
fontos a választás szabadsága (ezért választottam kde-t jelenleg inkább
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).
régebben rá sem bírtam nézni a kde-re, a kinézete, a felépítése mind taszított, de amióta a gnome-shell nem megy rendesen semmilyen debian alapú rendszeren (megy, csak bugos), a unity meg olyan, amilyen, inkább átszoktam erre, mert sokkal könnyebben tudom vele végezni a napi rutinomat. csak oldanák már meg a 11.10-ben, hogy menjen valamelyik input method (ibus, uim, scim...)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).