Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Na várj, most lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, vagy én nem vágom.
Ha a BIOS-ban nálam nem az elsődleges meghajtónak van beállítva az a HDD, amiről épp a Windows-telepítést intézem (hanem mondjuk harmadlagosnak), akkor ez leszarja, és megpróbál kiharapni egy darabot a másik HDD-ből, ami elsődleges eszközként van beállítva, mindezt csak úgy magától? Na ne bassz, komoly?
Mondjuk az tény, hogy elvileg Ubuntu után nem illik Windows-t telepíteni, mert elb@ssza a GRUB-ot.
Ja, és én itt most az elsődleges eszköz alatt azt értem, ami be van állítva arra, hogy onnan keressen elsőként bootolható partíciót."Plusz 100 megás partíciót is csak ilyenkor csinál"
Milyen 100 megás partíciót?
Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.Szerk.: ja, de rájöttem, hogy abból származott a félreértés, hogy igazából azt, hogy "már nem érdekes", a régebbi Master/Slave problémára mondtam, ami csak az IDE-vinyók esetén jött elő, mint para.
Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.
Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.