Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Nowhereman
üzenetére
A recovery módban sem csinált semmit... Egy darabig próbált pörgetni valamit, de még olyan képernyő sem jött elő, amelyiken én bármit írhatnék/választhatnék...
egyébként tényleg új vagyok "linux" téren, de ezzel együtt nem hiszem, hogy egy recsegő hang megoldásához annyira bele kelljen nyúlni a rendszerbe, hogy utána vissza se lehessen egy egszerű felhasználónak csinálni. (Egyébként nincs sok időm, csak keresem a legmegfelelőbb rendszert...)
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Éppenséggel én általában nem szórakozok azzal, hogy helyrerakjam az elcseszett rendszert. Inkább a pár kattintásos verziót választom és újra minden a régi. Mondjuk azt sem szeretem ha egy csomó fejlesztői csomag van telepítve (build-dep), ilyenkor is inkább miután debuildoltam állítom is vissza a rendszert. Mondjuk hétvégén így legalább háromszor kellett egy csomó csomagot telepítenem, de annyi baj legyen.

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest