Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
A leírás szerint megcsináltam az egészet.Elértem a tesztelő részhez.És örömmel vettem észre h direkt rendering yes glxgears nál 1300fps effekteket betudtam állítani.aztán leesett, h a legelső művelettel töröltem az fglrx drivert.Na mondom akkor videot se tik lejátszani.megnéztem és tényleg
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől 
-
vamzi
senior tag
Azért piszkáltam meg mert se videót nem lehetett nézni se játszani normális tempóval wine-val.a leírást már is bogarászom, köszi.egyébként miota megbabráltam tudok rajta filmet nézni és a játékok is gyorsabban futnak, de még mindig az a bajom, h nagyon akad wine val a ra2.Igaz csak akkor ha az egérmutatót behúzom a játéktérre.amikor a játékteren van a mutató akkor az villog és szaggat, egyszóval élvezhetetlen.Pedig a vas bőven megvan hozzá.A tesztben a fogaskerekek is akadnak és csak ~410fps/5sec et mér.Na ezért piszkálgatom.Még1X kösz a leírást.
Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől