- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Vissza a gyökerekhez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hidd el, egy default Linux-telepítéssel legalább akkora biztonságban vagy, mint egy Windows + vásárolt cuccal. Csak vannak olyanok - mint én -, akiknek a paranoia-szintjüknek nem felel meg a default cucc, számukra adott a lehetőség a további árokásásra. Megemlítettem az AppArmort, ami default jelen van a rendszerben és megfelelő védelmet nyújt - én csak azért említettem meg, mert azzal is jót lehet játszani, ha vkinek van ideje és türelme hozzá.
Szóval no para, a default Linux telepítésed biztonságilag rendben van - csak még ingyen rá lehet erősíteni (már feltéve, hogy nem a Damn Vulnerable Linuxot használsz, de az nem is mindennapi használatra van).
Szóval nem, nem mondható ki, hogy egy Windows biztonságosabb, soha nem is volt az, de nem is lesz, amíg ua. trehány programozók írják, akik eddig.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)