Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Na, akkor csak leírom, amit mindig le akarok, csak kicsit cikinek érzem... Szóval a vindózert is meg lehet szekurizálni, és lehet teljesen biztonságosan használni. És a linuxot is lehet agyatlanul (most nem mesélném el azt a 14 évvel ezelőtti történetet, amikor az egyik nagy disztribució defaultban engedélyezte a relay hostingot, és a gépemen keresztül ment az világ spam forgalmának a fele, és az USA-ból szóltak rá az adminunkra).
Szerk.: Amúgy egyetértek sh4d0w-val, szal mintegy kiegészítésnek szántam.
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Bocs, de félreértesz. Nem akarom én fikázni a Linux biztonságát. Sőt! Nagyon is meg vagyok vele elégedve, hiszen nem kaptam még vírust és betörésem sem volt. Legalább-is így tudom. De én szeretnék a betöréspróbálkozásokról is hírt kapni. Jó lenne, ha magam tudnám konfigurálni grafikus felületen, egyszerűen, a tűzfal beállításokat.
Mondod, hogy paranoiás vagy. És ha én is? Jó lenne, ha lenne egy kapcsoló, amivel paranoid fokozatba tudnék kapcsolni. Jó lenne látni, hogy elhárítja a támadásokat. Jó lenne látni, ahogy letilt honlapokat, mert azok veszélyesek. Jó lenne látni, hogy frissíti a vírus-adatbázisát, stb. De ezek helyett mi van? Az, hogy higgyem el bemondásra, nagy biztonságban vagyok. Elhiszem én, de azért jobban örülnék, ha erről meg is tudnék győződni valahogyan. Nem magyarázom tovább. Szerintem érted a gondomat. Van a biztonság és van a biztonságérzet. Nekem mindkettő fontos. Jó lenne valami kézzelfogható dolog, amivel mindkettő megtestesül.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest