- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Érdekesebbnek és könnyebbnek találtam, mint a saját rendszert
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).Jó lenne Amarok gyorsítás pl, csak akkor a boot lassul be, nem igazán tudom, miért. Majd máskor még lehet játszok vele.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).