Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
sensors-nál végig yes kell? Utolsónál vmi kernel kapcsolód volt, ott inkább no-t nyomtam...v mindnél yes kell?
a pwm-nél viszont: "/usr/sbin/pwmconfig: There are no pwm-capable sensor modules installed"
Na utólag néztem, hogy mindenhova yes kell, szal végignyomtam mégegyszer a sensor-okat, és mindenhoa yes-t toltam...
-
moma
őstag
igen be van kapcsolva és be van dugva
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.
body007
szerintem valahogy talán úgy tudod megoldani, hogy ebbe a mappába:
/usr/lib/mozilla/plugins
be linkelsz valamit. nálam ez a file van most ide linkelve:
/etc/alternatives/mozilla-javaplugin.sode korábban volt, hogy ezt a filet kellet belinkelnem és helyrejött:
/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.20/jre/lib/i386/libnpjp2.so
(ha más a java verzió más az útvonal)de nem vagyok tisztában a a mögöttes miértekkel szóval ez csak egy gyenge tipp abból kiindulva ami nálam korábban működött. lehet valaki itt szakszerűbb tudással bír ez ügyben
lehet az is egy járható út lenne ha kiderítenéd, hogy a seamonkey plugin mappájába(ami kérdés hol van)mi van belinkelve és azt belinkelnéd a mozzilába is. és nekem most nem kellett semmit barkácsolni magától rendben lett minden.
ja és még egyszer: nálam a sunos java van fönn a partner tárolóból, meg a plugin(a tárrolóknál ez eleve ott van csak nincs bejelölve).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest