Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
sensors-nál végig yes kell? Utolsónál vmi kernel kapcsolód volt, ott inkább no-t nyomtam...v mindnél yes kell?
a pwm-nél viszont: "/usr/sbin/pwmconfig: There are no pwm-capable sensor modules installed"
Na utólag néztem, hogy mindenhova yes kell, szal végignyomtam mégegyszer a sensor-okat, és mindenhoa yes-t toltam...
-
moma
őstag
igen be van kapcsolva és be van dugva
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.body007
szerintem valahogy talán úgy tudod megoldani, hogy ebbe a mappába:
/usr/lib/mozilla/plugins
be linkelsz valamit. nálam ez a file van most ide linkelve:
/etc/alternatives/mozilla-javaplugin.sode korábban volt, hogy ezt a filet kellet belinkelnem és helyrejött:
/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.20/jre/lib/i386/libnpjp2.so
(ha más a java verzió más az útvonal)de nem vagyok tisztában a a mögöttes miértekkel szóval ez csak egy gyenge tipp abból kiindulva ami nálam korábban működött. lehet valaki itt szakszerűbb tudással bír ez ügyben

lehet az is egy járható út lenne ha kiderítenéd, hogy a seamonkey plugin mappájába(ami kérdés hol van)mi van belinkelve és azt belinkelnéd a mozzilába is. és nekem most nem kellett semmit barkácsolni magától rendben lett minden.
ja és még egyszer: nálam a sunos java van fönn a partner tárolóból, meg a plugin(a tárrolóknál ez eleve ott van csak nincs bejelölve).
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.