- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
sensors-nál végig yes kell? Utolsónál vmi kernel kapcsolód volt, ott inkább no-t nyomtam...v mindnél yes kell?
a pwm-nél viszont: "/usr/sbin/pwmconfig: There are no pwm-capable sensor modules installed"
Na utólag néztem, hogy mindenhova yes kell, szal végignyomtam mégegyszer a sensor-okat, és mindenhoa yes-t toltam...
-
moma
őstag
igen be van kapcsolva és be van dugva
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.body007
szerintem valahogy talán úgy tudod megoldani, hogy ebbe a mappába:
/usr/lib/mozilla/plugins
be linkelsz valamit. nálam ez a file van most ide linkelve:
/etc/alternatives/mozilla-javaplugin.sode korábban volt, hogy ezt a filet kellet belinkelnem és helyrejött:
/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.20/jre/lib/i386/libnpjp2.so
(ha más a java verzió más az útvonal)de nem vagyok tisztában a a mögöttes miértekkel szóval ez csak egy gyenge tipp abból kiindulva ami nálam korábban működött. lehet valaki itt szakszerűbb tudással bír ez ügyben

lehet az is egy járható út lenne ha kiderítenéd, hogy a seamonkey plugin mappájába(ami kérdés hol van)mi van belinkelve és azt belinkelnéd a mozzilába is. és nekem most nem kellett semmit barkácsolni magától rendben lett minden.
ja és még egyszer: nálam a sunos java van fönn a partner tárolóból, meg a plugin(a tárrolóknál ez eleve ott van csak nincs bejelölve).
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.