Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
DraXoN
üzenetére
Hell! \m/
Nekem se megy a digis kapcsolódás 9.10-ben network managerrel, viszont megcsináltam kézi vezérlésűre (pon-poff). Küldenél linket, hogy mit töltöttél le, hogy működjön? Illetve most ha a network managert akarom piszkálni, valami olyat ír, hogy nem ő vezérli a netet mostmár. Ezt hogyan lehet visszaállítani?
Kőszike!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DraXoN
üzenetére
Mármint úgy konkrétan egyáltalán nem ment a PPPoE kapcsolat? Csak mert nálam is ugyanez van (téhóm), és a netezés minden gond nélkül ment, ha jól emlékszem, nem kellett trükközni - igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.
(#22070) Alukard: eddig az itthonival nálam sem volt gond.
Amúgy azért gondoltam rá, hogy inkább a 9.10-et kéne telepíteni, mert talán a 64 bites változata annak egy fokkal fejlettebb, mint az eggyel régebbinek. De aztán a fene tudja.Tulajdonképpen azért szeretném inkább a 64 bites változatot választani, mert
1.) ha már van 64 bites procim, minek szórakozzak a 32 bitessel
2.) egyre több programot optimalizálnak 64 bitre (a sebességkülönbség Windows 7 alatt legalábbis tapasztalataim alapján óriási pl. egy Photoshop jellegű program esetén, de akár már a 7-Zip tömörítőprogramnál is), szerintem sokan fognak ráállni erre
3.) nem kell a PAE meg a hasonló trükközések.
Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest