- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyáltalán nem ment, igaz sejtettem, hogy ez lesz, mert liveCD-n keresztül se ment a pppoe nálam (így utána jártam előtte és előre beszereztem azt ami majd kellhet), igy nem volt gondom végülis frissítés után (ezzel, sok mással volt még eleinte)... jah és 64bitest használok, ha az számít.
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem rakd föl, ha nem megy a PPPoE akkor kezdj el játszani, bár ha wubival ment akkor nem hiszem, hogy gond lesz... javaslat, rakj föl 1 szűz 9.10est wubival, nézd meg hogy megy -e, ha igen happy day
és mehet az éles is 
tomtyi pl a getdeb.net repójához a kapcsolatot deb csomagból lehet telepíteni... simán kattintgatással...
ha apt linken keresztűl telepített akkor megint csak hozzáadódik a repo listához... és megint csak kattintgatás... -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"...igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.">így biztos nem, mert a külön tárolót nem lehet véletlenszerű kattintgatással feltenni.

Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és mehet az éles is