- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #22072 üzenetére
Egyáltalán nem ment, igaz sejtettem, hogy ez lesz, mert liveCD-n keresztül se ment a pppoe nálam (így utána jártam előtte és előre beszereztem azt ami majd kellhet), igy nem volt gondom végülis frissítés után (ezzel, sok mással volt még eleinte)... jah és 64bitest használok, ha az számít.
-
Alukard
senior tag
válasz
Szerintem rakd föl, ha nem megy a PPPoE akkor kezdj el játszani, bár ha wubival ment akkor nem hiszem, hogy gond lesz... javaslat, rakj föl 1 szűz 9.10est wubival, nézd meg hogy megy -e, ha igen happy day
és mehet az éles is
tomtyi pl a getdeb.net repójához a kapcsolatot deb csomagból lehet telepíteni... simán kattintgatással...
ha apt linken keresztűl telepített akkor megint csak hozzáadódik a repo listához... és megint csak kattintgatás... -
törölt tag
válasz
"...igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.">így biztos nem, mert a külön tárolót nem lehet véletlenszerű kattintgatással feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest