Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Megpróbálom a fenti gépben is akkor, bár az még régebbi elvileg (Intel 845 + ICH2, USB1.1-el, és SD rammal), de egy "gyári", Compaq SFF gép.
Vagy esetleg megpróbálom másnál is kipróbálni, de ezt lehethogy csak pár nap múlva tudom csak.csak amikor bejött a grub akkor írt ki valami hibát, h nem tud valamit olvasni
No hát nekem az XP feltelepítése után semmit semeddig sem jut el, csak az "Insert System Disk"-es üzenet van.
A grub-ot hogyan kell felrakni (csak próbaként, tök mindegy, hogy hova, akár átrakom, hogy egy partició legyen csak, mivel tök üres a vinyó) ?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Peugeot, Citroën topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Arc Raiders
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest