Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
én is forumban olvastam és utána kezdtem el utána nézni, hogy tényleg nem lehet kikapcsolni. Azt hol tudom beállítani, hogy az egér görgője mennyit görgessen? mert most valami hihetetlen érzékeny és vagy fél oldalt lapoz, ha hozzáérek.
Valaki fentebb írta, hogy a gyorsbillentyűknél tudom beállítani a speciális gombokat, nem igazán hozta a várt eredményt
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá 
Aktív témák
Aktív témák
- Windows 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Facebook és Messenger
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá