Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
törölt tag
ja, ja, ja. tudom, tudom.
pont ezért írtam. régebben én is felraktam az FS-t, azután meg szkript volt, amióta meg benne van alapból az ufw, azóta az.
és a gufw annyival egyszerűbb, hogy ha az alapbeállítások jól mennek, a telepítés után csak a tűzfal engedélyezését kell kipipálni, és kész.
de emellett az ufw alkalmazásokra is tud szűrni, amit, úgy tudom, az FS nem tud. és még egyszer: alapból települ, gyári, saját.
http://gufw.tuxfamily.org/screenshots.htmlés nem vagyok az FS ellen. csak feleslegesnek tartom, ha van már másik. kicsit olyan ez, mint amikor a windowsról éppen áttérő kérdezi, hogy milyen tűzfalat rakjon fel, mert megszokta, hogy ott ezek az első lépések. és meglepődik, sokszor el sem hiszi, hogy nem kell telepíteni, mert be van építve. csak konfigolni kell.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pont ezért írtam. régebben én is felraktam az FS-t, azután meg szkript volt, amióta meg benne van alapból az ufw, azóta az.