Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele, mert egyik sem jött össze jól, de ma meglett egy egész jó beállítás.
Firefoxon belül, Rendszerbeállítások, Megjelenítés.Végeredmény:

-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
lehet, hogy ezt is annál a pixel-smoothing beállításnál kéne keresgélni, a rendszer szintű betűtípus beállításakor. igazából nem néztem még utána ilyesminek, mert mindig elég volt a (szinte) alapbeállítás.
body007: már éppen akartam kifogálsoni, hogy a te screenshotodon is pixelesek a képek
ráadásul van vagy kétszer akkor a felbontás, mint nálam...
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul van vagy kétszer akkor a felbontás, mint nálam...