Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
grabber
üzenetére
Tegyél fel egy KDE-t. Nekem is ugyanez volt a problémám(nemrég írtam róla). Feldobtam most 1 kde-t és megszűnt a dolog.
Zenék nem akadnak be(bár ez gnome alatt is sikerült a leírt zenelejátszómmal). Ablakok egyből megnyílnak, nem akad be a gép
Nah így már tetszik a dologSzerk: nem mellékesen véleményem szerint jóval szebb a kde(bár hallottam arról, hogy sok helyen gondok vannak vele)
1 problémám lenne: ha telepíteni akarok valami programot alá csomagokat ír ki....tudom, valóban csomagról van szó. Csak ugye gnome alatt sokkal jobb szerintem a csoportosítás(számomra messze érthetőbb)
Nem lehetne azt is megoldani, hogy itt is olyan egyértelmű legyen a lista mint gnome alatt?(tudom ez az én bénaságom, lehet megszokom majd, de elsőre nagyon furcsa az itteni megoldás)
Nem mellékesen jóval gyorsabb lett a gépem -
Major Major
senior tag
válasz
grabber
üzenetére
az erőforrás zabáló programokat a powertop nevű intel progival tudod megnézni
KDE-t is érdemes megnézi, főleg a 4.3-at
ahol azt írja, hogy install kubuntu desktop, teheted inkább mondjuk a kde-core csomagot, az nem hoz magával annyi mindent
a belassulás pedig valami videó probléma lesz. gondolom effektek engedélyezve
glxinfo |grep direct és cat /var/log/Xorg.0.log |grep EE mit ad?
multiverse
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest