Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
sszever
üzenetére
A Beryl project befejeződött, már nem készül hozzá hivatalos frissítés, patch, bugjavítás, stb...
Helyette a Compiz változik(ott) meg, Compiz Fusion néven folytatja pályafutását, integrálva a Beryl project egyes elemeit, effectjeit, stb...
Tehát ha jól értem, akkor neked az ablakkeret dekoráció nem jelenik meg...
Kubuntut vagy Ubuntut használsz?
Ha kubuntut, akkor vált vissza kde ablakkeret dekorációra: kwin --replace
Ezt követően próbáld meg újraindítani a berylt, vagy compiz-t:
beryl-manager
compiz --replace
Egyébként az /etc/x11/xorg.conf fájlban végeztél módosításokat?? Úgy értem vannak olyan opciók, amelyeket kézzel Neked kell beírni a xorg.conf fájlba, hogy mind a compiz, mind a beryl helyesen működjön.
Ha ezeket nem találnád meg és érdekel, szólj, felrakom vhová az én xorg.conf-omat, aztán mazsolázhatsz (nvidia vga-m van nekem is, jelenlegi beállításaim mellett beryl és compiz is szépen megy, de a compiz fusion mellett döntöttem a fentiek miatt)
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Napelem
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi