Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet ennek a kérdésnek, de végülis idevág:
Ubuntu Linuxra telepítettem aMule-t. bekonfigolom, oké. Elvileg minden stimmel. Keresnék valamilyen szerveren, de csak 3 darab ide nem illő dolgot hoz be....
Windows alatt működött a dolog, a win alatt megtalált dolgokat itt nem találja meg. Tehát gyakorlatilag használhatatlan. Win alatt az eMulenak az volt a gondja hogy valami miatt túl kevés a merevlemezhely (pedig van 30 giga neki, valami beleszólhat a fájlkezelésbe.) Ezért gondoltam kipróbálom linux alatt...
Mivel itt nem jutottam előre ezért felraktam az xMule-t. Azzal az a gond hogy amikor kapcsolódok egy kiszolgálóhoz akkor bezárul a program (később jön az ablak hogy hiba történt...)
Most tanácstalan vagyok....
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest